InloggenNieuwsbrief

Waarom Ibiza Joyas?

Waarom Ibiza Joyas?


Ibiza Joyas onderscheidt zich door alleen de originele en typische stijl van het eiland Ibiza in de vorm van trendy mode en bijpassende accessoires aan te bieden. Bovendien zijn de meeste producten van Ibiza Joyas vervaardigd uit natuurlijke materialen. Ibiza Joyas gaat meerdere keren per jaar naar Ibiza om daar opzoek te gaan en de allernieuwste trends in te kopen voor de zomer- maar ook wintermode met een Ibiza uitstraling!!


Ibiza joyas doet haar inkopen bij de bekendere Ibiziaanse leveranciers maar ook bij mensen die voornamelijk handwerk leveren. Hierdoor weet je zeker dat je unieke mode draagt wat met de grootste zorg is vervaardigd. Deze mensen werken de hele winter hard aan hun collectie om die zomers te kunnen verkopen op de alom bekende hippy-markten van Ibiza (o.a. Las Dalias). Daar gaat Ibiza Joyas opzoek naar steeds nieuwe producten (ook lifestyle producten zoals woon-accessoires etc) die met veel passie en liefde gemaakt worden.


Ibiza Joyas wil een stukje Ibiza naar hier halen, dit willen we doen door middel van kleding, de zwoele avondgeuren (geurkaarsen), verzorgingsproducten en lifestyle producten. Al deze producten worden uiteraard milieu bewust vervaardigd, de typische gedachte van de hippieā€™s: alles met respect voor de natuur! Kortom jouw stukje Ibiza is uniek en zul je vrijwel nergens tegenkomen in Nederland.


Door rekening te houden met onze toekomst en die van onze kinderen moeten we met zijn allen wat milieubewuster gaan worden. Ik wil mijn steentje bijdragen door alleen natuurlijke producten aan te bieden die op een milieubewuste manier zijn gemaakt. Begin bij jezelf en denk aan de toekomst!! Blijf Ibiza Joyas bezoeken om op de hoogte te blijven van het regelmatig wisselende aanbod!Hasta pronto!